Kunstzinnige Coaching

Individuele coaching is vooral geschikt als::

Je de kwaliteit van leven wilt verhogen
Je wilt werken aan meer zelfkennis en zelfvertrouwen
Er veranderingen in je leven plaatsvinden/hebben plaatsgevonden en je daarmee op jouw manier wilt leren omgaan (bijv. scheiding, verandering in werksituatie, burn-out, depressie)
Je voor lastige keuzes staat
Je balans wilt vinden tussen hoofd en handen – je denkt veel, maar brengt te weinig in praktijk
Je je stress-niveau naar beneden wilt brengen.

Een individueel coachingstraject start altijd met een kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt een uur. Er wordt gekeken naar de vraag die je bezighoudt en de rol die de coaching daarin kan spelen. Bovendien krijg je een korte kunstzinnige opdracht, zodat je kennis kunt maken met de werkwijze. En, heel belangrijk, er kan wederzijds gekeken worden of het “klikt”. Vanzelfsprekend ben je daarna tot niets verplicht.

Als je besluit het traject in te gaan, maken we een plan, met daarin een aantal evaluatiemomenten. Tijdens de evaluaties kijken we of we nog op koers liggen en of die wellicht bijgesteld moet worden. Soms komen er tijdens de gesprekken tot dan toe verborgen zaken aan het licht, die al dan niet in het traject meegenomen kunnen worden. Dat beslis je zelf.

De doelstelling wordt zo helder mogelijk omschreven. Daarna heb je wekelijks een gesprek van een uur (tenzij langer gewenst is), waarin we je ervaringen en de gedane opdrachten bespreken.
Tijdens ieder gesprek krijg je opdrachten mee naar huis.

De kosten voor individuele coaching bedragen € 52,50 per uur excl. 21% BTW
(€ 63,53 incl. BTW). De gesprekken vinden plaats in de praktijk van Leefkunst..